Artikler om: Annet

Aktivere Traveltext-integrasjonen

Gå til Markedsplassen i venstremenyen og velg Integrasjoner.
Finn Traveltext, klikk Les mer og velg Aktiver.

Hvis du er ny kunde i Traveltext

Klikk Nei

Vær oppmerksom på at brukeren som gjennomfører veiviseren automatisk blir opprettet som ny bruker med administrasjonstilganger i Traveltext.

Klikk Neste. Informasjonen her er hentet fra Innstillinger: Juridisk enhet. Dersom informasjonen er feil kan vi anbefale deg å endre dette før du aktiverer integrasjonen.

Fyll ut Navn, Epost og Mobilnummer.

Klikk Aktiver. Nå opprettes selskapets første bruker i Traveltext, og brukeren vil motta en standard velkomst-epost med brukernavn og passord for Traveltext.

Hvis du allerede er kunde i Traveltext

Klikk Ja

Fyll ut brukernavn og passord på en administratorbruker hos Traveltext (ikke i DNB Regnskap)

Klikk på Logg inn

Velg et selskap i listen

Klikk Aktiver

EJ

Oppdatert på: 23/08/2024