Denne veiledningen tar for seg hvordan regnskapsfører jobber i Byråportalen.

Når du som regnskapsfører har opprettet bruker i DNB Regnskap og fått tildelt selskapene du skal føre regnskap for av administrator kan du logge inn i byråportalen

Under Oppgaver vil du se alle selskapene du har tilgang til. Ved å trykke Åpne selskap vil du komme direkte inn i selskapet i DNB Regnskap.

Du kan også bytte blant kundene du har fått tildelt inne i DNB Regnskap. Husk at du som regnskapsfører har tilgang til pakken Komplett selv om kunden har en lavere pakke..