Artikler om: Unimicro Byrå

Unimicro Byrå – Hvordan skal byrået få tilgang til kundens regnskap

Denne veiledningen tar for seg hvordan byrået får tilgang til kundens regnskap i DNB Regnskap.

Det er to måter byrået kan få tilgang til kundens regnskap.

Gi byrået direkte tilgang

I Markedsplassen er det mulighet for å gi direkte tilgang til byrået og du kan hoppe rett til steg 3 i avsnittet under. Denne funksjonen bør kun brukes når kommunikasjonen allerede har skjedd mellom kunde og byrå.

Kontaktskjema

I Markedsplassen i DNB Regnskap er det et kontaktskjema for hvert regnskapsbyrå. Kundene uten regnskapsfører som trenger bistand kan bruke dette og spesifisere hva de trenger hjelp med. Admin i byrået vil da få opp forespørselen som et prospekt i Unimicro Byrå og håndterer det videre via den foretrukne kontaktflaten som kunden oppgir.

Når oppdragsavtalen er signert, og alt det formelle er på plass kan byrået godkjenne prospektet.

Etter at byrået har godkjent kunden må kunden bekrefte at de vil dele data med byrået i DNB Regnskap.

Etter at kunden har delt data kan administrator velge hvilken regnskapsfører som skal ha tilgang til selskapet.
Logg inn på Unimicro Byrå (https://app.consolve.no) med samme brukerdetaljer som i DNB Regnskap
Trykk på Tilganger i menyen til venstre
Marker regnskapsføreren som skal føre for selskapet. (huk på boksen til venstre for navnet på regnskapsføreren)
Trykk på Gi tilgang (øverst til høyre)
Finner du ikke regnskapsføreren i listen må du først følge denne veiledningen.

Velg hvilke selskaper fra byråets portefølje regnskapsfører skal ha tilgang til
Trykk på velg alle modulene eventuelt selskapsadministrator om regnskapsfører også skal være det.

Regnskapsføreren vil etter dette kunne logge inn i DNB Regnskap og få tilgang til selskapene.

Oppdatert på: 03/10/2023