Denne veiledningen tar for seg hvordan administrator håndterer en ny forespørsel fra en kunde i DNB Regnskap.

I Byråportalen under Prospekter i menyen til venstre vil administrator få opp forespørslene fra kundene i DNB Regnskap.

I dette punktet tar byrået kontakt med kunde ut ifra kanalen kunden foretrekker. Byrået og kunden inngår en egen oppdragsavtale. Dette bør gjøres før dere godkjenner forespørselen.

Når oppdragsavtale er signert kan dere akseptere/godta forespørselen i Byråportalen. Kunden får nå opp valget i DNB Regnskap om å dele regnskapsdata med byrået.

Etter at kunden har delt data kan administrator velge hvilken regnskapsfører som skal ha tilgang til selskapet.

Logg inn på Byråportalen (https://app.consolve.no) med samme brukerdetaljer som i DNB Regnskap
Trykk på Tilganger i menyen til venstre
Marker regnskapsføreren som skal føre for selskapet. (huk på boksen til venstre for navnet på regnskapsføreren)
Trykk på Gi tilgang (øverst til høyre)
Finner du ikke regnskapsføreren i listen må du først følge denne veiledningen.

Velg hvilke selskaper fra byråets portefølje regnskapsfører skal ha tilgang til
Trykk på velg alle modulene eventuelt selskapsadministrator om regnskapsfører også skal være det.

Regnskapsføreren vil etter dette kunne logge inn i DNB Regnskap og få tilgang til selskapene.