Artikler om: Regnskapsfører

Informasjon til regnskapsfører

Informasjon til regnskapsfører


Regnskapsfører er en viktig rådgiver for våre felles kunder, og en viktig samarbeidspartner for DNB på en rekke arenaer. Dette ønsker vi å videreføre, DNB Regnskap er tilrettelagt for enkel betjening av regnskapsfører. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og forenkle grensesnittet mellom bank og regnskap for våre regnskapsførere og sluttkunder.
Et helhetlig konsept for samarbeid mellom DNB Regnskap og regnskapsfører er under utarbeidelse. Dersom du ønsker å være en av våre samarbeidspartnere, meld din interesse så tar vi kontakt med deg. Meld din interesse her

Har du klienter som ønsker å ta i bruk DNB Regnskap kan du følge veiledningen under for å bli lagt til som regnskapsfører.Hvordan bli registrert som regnskapsfører i DNB Regnskap

For at din bruker skal bli merket som en regnskapsfører og ikke koste noe for dine klienter må vi markere brukeren din i systemet.

Opprett en bruker og et demoselskap her, og gi oss beskjed om hvilken e-postadresse du har registrert deg med og hvilket regnskapsbyrå du representerer.
Vi gir deg en tilbakemelding når din bruker er markert som regnskapsfører. Når dette er på plass vil klientene dine kunne invitere deg inn ved å følge denne veiledningen.

Chat med regnskapsfører

Vi tilbyr chat med regnskapsfører fra Azets til brukere som fører regnskapet sitt selv. Denne chatten er begrenset til enkle spørsmål og avklaringer, og kan ikke brukes for å få hjelp med mer omfattende oppgaver.

Selskaper med egen regnskapsfører bør ikke ha denne chatten for å unngå at noen andre gir råd for et regnskap du er ansvarlig for. Vi er avhengig av beskjed fra deg som regnskapsfører for ta vekk regnskapsførerchatten, gi oss beskjed over hvilke selskaper du er regnskapsfører for.
Chat med DNB Systemstøtte vil fortsatt være tilgjengelig for alle brukere.

Oppdatert på: 26/04/2022

Var denne artikkelen nyttig?

Del tilbakemeldingen din

Avbryt

Tusen takk!