Artikler om: Unimicro Bridge

Koble Shopify, regnskapsprogram og betalingsleverandører sammen

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge

Når du skal koble din Shopify-nettbutikk, regnskapsprogram og betalingsleverandører sammen, vil vår veiviser lede deg gjennom oppsettet. Om ønskelig kan du bestille bistand gjennom hele prosessen. Ta da kontakt med oss på bridge@unimicro.no

I DNB Regnskap, går du til Markedsplass i venstremenyen og velger Integrasjoner

Søk opp Shopify

Velg Shopify by Unimicro ved å klikke på Les mer

Klikk på Aktiver og du kommer inn i vår veiviser

Vår veiviser vil i korte trekk:

1. Gi prisinfo og etablere kundeforhold
Først gir veiviser litt prisinfo om integrasjonen og du kan evt. huke av at du ikke har nettbutikk i dag dersom det er tilfellet*. Deretter tillater du Unimicro Bridge sin App tilgang til personlig informasjon og dele data fra ditt regnskapsprogram. Du bekrefter at firma detaljer (som blir henter fra regnskapsprogrammet) er riktig.

2. Koble Shopify sammen med Unimicro Bridge
Veiviseren vil videre informere deg om at du må installere vår Bridge app i Shopify for å koble systemene sammen.
Når du fortsetter veiviseren blir du sendt til Shopify App Store for installasjon av vår Bridge app.
Du velger å installere Bridge app (da blir du sendt til innloggingssiden til Shopify nettbutikk, og etter innlogging installerer du vår Bridge app).
Når app er installert trykker du Complete setup og du blir du sendt tilbake til veiviseren.

3. Sette startdato for integrasjonen
Veiviser ber deg videre om å sette en startdato for integrasjonen - fra den dato vil systemet lytte til endringer som blir utført på webordrer i nettbutikken og automatisk opprette og bokføre faktura i ditt regnskapsprogram.

4. Koble betalingsleverandører sammen med Unimicro Bridge
Deretter ber veiviser deg om å legge til dine betalingsleverandører og koble de sammen med Unimicro Bridge. Veiviseren foreslår regnskapskontoer som opprettes i din kontoplan for at Unimicro Bridge skal kunne utføre den automatiske bokføringen av oppgjør. Systemet vil starte å hente oppgjørsfiler fra datoen integrasjon starter og automatisk bokføre oppgjør fra betalingsleverandør i ditt regnskap. Du er nå i mål med oppsettet.

*Dersom du ikke har nettbutikk i dag vil veiviser guide deg videre til Shopify onboarding hvor du setter opp nettbutikken selv, eller du kan du velge at en av våre partnere bistår deg med oppsett av din Shopify nettbutikk. Når nettbutikken din er klar kan du starte veiviseren på nytt fra markedsplassen i regnskapsprogrammet ditt. Da blir du veiledet gjennom hele oppsettet.

Oppdatert på: 05/02/2024