Korrigere bilag fra bilagsregistrering

Gå til Regnskap i venstremenyen og klikk på Søk på bilag.

Klikk på de tre kulepunktene på linjen tilhørende bilaget som skal korrigeres. Klikk på Korriger bilag.

Korriger bilaget via funksjonen Bilagsregistrering eller Leverandørfaktura – avhengig av hvordan bilaget ble bokført.

Trykk Lagre og bokfør etter korrigeringen. Systemet informerer deg om at det originale bilaget blir kreditert på samme dato som bilagsdatoen.

Klikk Fortsett for å fullføre korrigeringen.

Det er mulig å korrigere bilag knyttet til utgående faktura, men du kan ikke endre kundereskontro, beløp på linjen med kundereskontro eller totalt utgående mva på bilaget. Du kan endre fakturanummer og mva-kode så lenge ugående mva. er identisk.