Legge til vikar for godkjenning

Kun tilgjengelig i Komplett

Når du legger til en vikar i systemet, vil denne overstyre den opprinnelige brukeren som bokfører fakturaen, både når den tildeles direkte og når den tildeles via et team.

Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Flyt og tildeling.

Gå til fanen Vikarer.

Klikk på Registrer vikar.

Legg inn nødvendige opplysninger.

Klikk Lagre.

NB: Fakturaer som er tildelt, men ikke godkjent, før vikarperioden starter, vil også påvirkes. Vikaren vil da få opp disse fakturaene i sin huskeliste med det samme vikarperioden starter.

AHI