Leverandørfaktura: Delbetale og utbetale fra flere kontoer

Tilgjengelig i Komplett

Når du sender en faktura til betaling via Leverandørfaktura, kan du velge hvilket kontonummer det skal betales fra.

Gå til Regnskap og Leverandørfaktura. Velg aktuell faktura. Når du har lagret endringene på leverandørfakturaen, kan du angi hvilken konto beløpet skal betales fra.

Trykk på feltet Betal fra bankkonto. Standard driftskonto er vanligvis forhåndsutfylt. Du kan endre dette feltet til en annen utbetalingskonto som er registrert på selskapet.

EKS