Priser, forbruk og historikk

Prisliste finner du her

Estimert forbruk og historikk
Du finner ditt estimerte forbruk ved å klikke på “min profil” oppe til høyre. Klikk så på “lisensinformasjon” og på fanen “estimert forbruk”.

Her får du en oversikt over hva ditt estimerte forbruk for denne måneden er. Du har også mulighet til å eksportere en csv fil med informasjonen dersom du ønsker det.

Forbrukshistorikk:
I fanen for forbrukshistorikk, kan du se en historikk over ditt forbruk i de forskjellige periodene du har brukt DNB Regnskap.