Artikler om: Unimicro Byrå

Registrere regnskapsbyrå i DNB Regnskap

Regnskapsfører etablerer DNB Regnskap for administrasjon av kunder ved å følge anvisningen

Det er to innganger for å starte etableringen av regnskapsbyrået på DNB Regnskap.

Uten invitasjon - Regnskapsbyrået registrere seg her

Gjennom invitasjon fra kunden - Kunden inviterer regnskapsfører ved å følge stegne her

Registrering av regnskapsbyrået

Når steg 1 eller 2 er gjort kan regnskapsbyrået starte registreringen.

Før du starter på registreringen ber vi deg ha klart kontonummer og kontaktinformasjon til regnskapsbyrået.

Registering gjøres med brukernavn og passord og ikke BankID, grunnet at Unimicro Byrå p.t. ikke støtte for BankID.

Registreringsprosess
Sett passord (benyttes i DNB Regnskap og Unimicro Byrå)
Logg inn med epostadresse samt passordet du har laget
Sjekk at pre utfylt informasjon om regnskapsbyrået er korrekt
Fyll inn regnskapsbyråets driftskonto
Kontaktinformasjon til regnskapsbyråets kontaktperson fylles ut
Registrering fullført

Administratorrettighet tildeles den som setter opp byrået første gang og byråadministrasjonsverktøyet Unimicro Byrå settes opp i samme prosess.

Logg inn i Unimicro Byrå
Administrasjon av byrået som brukerrettigheter på regnskapsførere, selskaper tilknyttet byrået, nye forespørsler mm. Gjøres fra Unimicro Byrå.
www.consolve.no
Logg inn med samme brukernavn og passord

For å invitere regnskapsførere tilknyttet byrået følger du stegene her

Oppdatert på: 06/10/2023