Returnere filer til innboks

En leverandørfaktura eller andre bilag kan returneres til systemets innboks på flere måter. Merk at dette ikke gjelder EHF.

Legg tilbake i innboks fra leverandørfaktura

Dersom du har lagret en leverandørfaktura kan du returnere den til innboksen ved å klikke på ikonet for Slett filen eller legg tilbake i innboksen.

Klikk på Legg tilbake i innboks.

Filen er benyttet som grunnlag for bilagsføring

Er filen brukt som grunnlag for bilagsføring, vil den bli liggende i innboksen til bilaget er bokført og lagret. Klikk på Slett linje for å sende tilbake til innboks.

Bokført bilag med vedlegg

Hvis du har lagret og bokført bilaget med filen som vedlegg, kan du ikke returnere den til innboksen innad i systemet. Hvis du sletter filen, vil den bli fjernet fra systemet og ikke legge seg tilbake i innboksen. Ønsker du å legge den tilbake i innboksen, må du enten Skrive ut som PDF eller** Laste den ned**. Deretter kan du sende den til selskapets e-postadresse i systemets fakturamottak.