SAF-T Eksport

Gå til Innstilinger i toppmenyen og klikk på Importsentral.

Klikk på Eksport SAF-T.

Velg Start SAFT eksport.

Legg inn valg for regnskapsår og periode du ønsker å eksportere. Når alle data er lagt inn, klikk Videre.

Format: Vi anbefaler å bruke format 1.3 i SAF-T filen om du er usikker. Dette er det nye formatet fra Skatteetaten som kan brukes allerede nå, men som vil være gjeldende for alle fra 01.01.25.

Hvis du ikke har satt opp SAF-T-kobling for noen hovedbokskonti på kontoplanen din, vil du motta et varsel. Du kan løse dette ved å kjøre en Automatisk SAF-T-kobling, som lar systemet knytte de relevante kontoene til den SAF-T-koden som passer best basert på kontogruppe og annen informasjon.

Klikk på Start eksport.

SAF-T Eksporten er nå gjennomført og du kan laste ned filen ved å klikke på Last ned.

DH

Oppdatert på: 17/09/2024