Unimicro Bridge: Slette brukere
Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge
- Gå til **Innstillinger **i venstremenyen og klikk på Brukere.

- Her er listen over brukere. Du kan slette brukere ved å klikke på X

Oppdatert på: 11/08/2025
Var denne artikkelen nyttig?