Smart bokføring

Smart bokføring foreslår automatisk kontering av leverandørfaktura basert på tidligere konteringer gjort på denne leverandøren i selskapet. Du kan enkelt overstyre forslagene. Du kan velge å kjøre denne prosessen automatisk eller manuelt basert på innstillingene for smart bokføring.

Dersom du setter hake ved Vis varsler fra smart bokføring, vil en dialogboks i høyre hjørne informere deg om at smart bokføring er gjennomført.

EKS