Utestående (åpne poster): Automerke en reskontro

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Utestående.

Velg riktig kontogruppe fra nedtrekkslisten.

Klikk på aktuell reskontro. I dette eksempelet velger vi Kunde.

Klikk på Automerk denne konto.

Tips! Når du velger kunder under Åpne poster, som i dette eksempelet, kan du klikke på ikonet for avansert filtrering for å filtrere utvalget. Du vil da få opp valget Automerk utvalg.

Sett hake ved de kriteriene som skal benyttes for automerkingen.

Når du klikker på Automerk vil systemet markere alle poster som oppfyller de angitte kriteriene.

Klikk på Lagre for å for å lukke de markerte postene.