Webinar
Vi ønsker å vise deg hvordan DNB Regnskap gjør hverdagen din betydelig enklere. Her finner du oversikt over kommende webinarer for DNB Regnskap.

Kom i gang

Neste Kom i gang-webinar er onsdag 29. juni kl 20.00
Meld deg på her

Agenda:
Oppsett og innstillinger
Faktura
Utgifter
Bankavstemming
Diverse

Dette webinaret varer i omtrent 30 minutter og du har muligheten til å stille spørsmål underveis.

MVA

Neste MVA-webinar blir i slutten av august. Frist for innlevering av 3. termin er 31. august.
Påmeldingsskjema kommer.

Her finner du opptak av webinaret for 2. termin

Agenda:
Introduksjon
Integrasjon med Altinn
Innsending av MVA-oppgaven
Diverse

Dette webinaret varer i omtrent 30 minutter og du har muligheten til å stille spørsmål underveis.

BS