Artikler om: Unimicro Byrå

Unimicro Byrå – Hvordan invitere flere regnskapsførere

Denne veiledningen tar for seg hvordan administrator inviterer, setter opp og tildeler selskaper til regnskapsfører.

Administrator i byrået inviterer regnskapsførerne via mail fra byråets selskap i DNB Regnskap

Trykk på Innstillinger (tannhjulet øverst)
Trykk på Brukere
Trykk på Inviter bruker
Fyll inn eposten til regnskapsføreren. Husk at regnskapsførertilgangen er gratis.
Regnskapsføreren får invitasjon på epost il å opprette bruker i DNB Regnskap
Har regnskapsføreren en bruker i DNB Regnskap fra før av kan de logge rett inn.

Etter at regnskapsfører har opprettet bruker går administrator inn i selskapets lisens i DNB Regnskap for å markere regnskapsføreren med lisenstype «regnskapsfører» slik at ikke kunden blir belastet. Du kan ikke angi en bruker som regnskapsfører før brukeren er opprettet.

Min profil
Lisensinformasjon
Bytt til fanen Regnskapsførere
Legg til regnskapsfører

Marker regnskapsførerne og trykk bekreft

Etter at kunden har delt data kan administrator velge hvilken regnskapsfører som skal ha tilgang til selskapet.

Logg inn på Byråportalen med samme brukerdetaljer som i DNB Regnskap
Trykk på Tilganger i menyen til venstre
Marker regnskapsføreren som skal føre for selskapet. (huk på boksen til venstre for navnet på regnskapsføreren)
Trykk på Gi tilgang (øverst til høyre)

Velg hvilke selskaper fra byråets portefølje regnskapsfører skal ha tilgang til
Trykk på velg alle modulene eventuelt selskapsadministrator om regnskapsfører også skal være det.

Regnskapsføreren vil etter dette kunne logge inn i DNB Regnskap og få tilgang til selskapene. Husk at du som regnskapsfører har tilgang til pakken Komplett selv om kunden har en lavere pakke..

Oppdatert på: 03/10/2023