Endre utbetaling i betalingsliste

Når en faktura er sendt til betalingsliste, men enda ikke sendt til betaling, kan betalingsinformasjonen endres før den sendes til bank.

Gå til Bank i venstremenyen og velg Utbetalinger.

Klikk på de tre kulepunktene ved betalingen som skal endres.

Velg Endre betaling.

Foreta endringer og klikk på Oppdater betaling.

Tips: Dersom du ønsker å forhåndsvise leverandørfakturaen før du endrer betalingen, kan du åpne en visning av denne ved å klikke i linjen for den aktuelle betalingen, og deretter gå til koblingen under ID.