Etterbestille kobling mot bank

I denne artikkelen tar vi deg gjennom hvordan man etterbestiller kobling mot bank (Kontotransaksjoner/Bankavstemming). På samme måte kan du også bestille "Utbetaling" og "Innbetaling/KID".

Bestilling av kobling mot bank finner du under Innstillinger - Bank. Her finner du selskapets bankkonti.

Trykk på kontoen du skal bestille for og velg fanen Kobling mot bank. Som du ser i bildet under så vil muligheten for bestilling av Utbetaling og Innbetaling/KID også være tilgjengelig.

Når du har trykket på Bestill kan du koble kontoen med BankID.

Bestillingen er nå sendt til banken og avtalen vil tre i kraft så fort avtalen er satt opp. Dette kan å ta noen virkedager.

NB! Merk at du må ha riktige rettigheter på konto for å bestille utbetalinger.

Oppdatert på: 16/09/2024