Hvordan gi tilgang til regnskapsfører

Har du signert oppdragsavtale med ditt regnskapsbyrå kan du enkelt gi byrået tilgang til selskapet ditt.
I menyen til venstre trykker du på Markedsplass - Regnskapsbyråer
Trykk på byrået som du har avtale med og gi regnskapsbyrået tilgang.

Hvis regnskapsføreren din ikke finnes i oversikten i DNB Regnskap må vi opprette tilgang. Send oss en e-post med navn, e-postadresse og regnskapsbyrå for at vi skal kunne legge opp tilgangene.