Hvordan gi tilgang til regnskapsfører

For å gi regnskapsfører tilgang til ditt selskap i DNB Regnskap trenger du navnet og e-postadressen knyttet til regnskapsfører sin bruker.

Hvis regnskapsføreren din ikke har bruker i DNB Regnskap må vi opprette tilgang. Send oss en e-post med navn, e-postadresse og regnskapsbyrå for at vi skal kunne legge opp tilgangene.

Velg «Gi support tilgang» øverst til høyre i DNB Regnskap.

Skriv inn navnet ("Navn - Regnskapsfører AS") til regnskapsfører og velg «Gi tilgang».

Kostnad for ekstra brukere gjelder ikke for regnskapsfører sin bruker.