Koble faktura, ordre eller tilbud mot dimensjon

Tilgjengelig i Pluss og Komplett

En faktura, en ordre eller et tilbud kan kobles mot prosjekt, avdeling eller andre dimensjoner. Dimensjonen kan legges til på en av tre måter:

Direkte i aktuell faktura, ordre eller tilbud
På kunden
På produktet

Legge til dimensjon direkte i faktura, ordre eller tilbud

Gå til Salg i venstremenyen og velg Faktura, Ordre eller Tilbud. Opprett en ny faktura, ordre eller et tilbud.

Gå til fanen Detaljer og klikk i feltet tilhørende prosjekt, avdeling eller eventuell egendefinert dimensjon. Eksempelet viser valg av prosjekt.

Velg "Ja" dersom du ønsker dette prosjektet på alle eksisterende varelinjer. Velger du "Nei" vil de produktene som eventuelt er knyttet til et prosjekt fra før, bli ført mot dette.

Legg til dimensjon på kunde

Gå til Salg i venstremenyen og velg Kunder.

Velg aktuell kunde, eller opprett en ny kunde.

Gå til fanen Detaljer og bla ned til Dimensjoner.

Klikk i feltet tilhørende for eksempel prosjekt og velg aktuelt prosjekt.

Legge til dimensjon på produkt

Gå til Salg i venstremenyen og velg Produkter.

Velg aktuelt produkt, eller opprett et nytt produkt.

Bla ned til Dimensjoner og klikk i feltet tilhørende for eksempel prosjekt. Velg aktuelt prosjekt.

EKS

Oppdatert på: 01/08/2024