Opprette ny ordre

Gå til Salg i venstremenyen og velg Ordre. Klikk på Ny ordre.

Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Registrer og velg Ny basert på dersom du ønsker å opprette en ordre basert på en tidligere ordre.

Gå til vinduet for kunde og klikk i feltet Velg kunde for å velge eksisterende kunde. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende kunder.

Klikk på Opprett ny kunde fra oversikten for å velge en kunde som ikke allerede eksisterer.

Gå til varelinjen og klikk i feltet Velg produkt for å velge et eksisterende produkt. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende produkter.

Klikk på Nytt produkt fra oversikten for å velge et produkt som ikke allerede eksisterer.

Klikk i feltet tilhørende Fritekst for å skrive kommentarer som vil bli tilgjengelig på ordren for valgte kunder. Klikk her for å lese mer om de ulike fanevalgene for ordre.

Klikk på Lagre kladd for å lagre ordren som en kladd. Klikk på ikonet for forhåndsvisning for å se ordreblanketten før den registreres. I nedtrekkslisten kan du velge mellom ordreblankett basert på ID eller ordrenummer, eller pakkseddel. Velg Registrer for å registrere ordren. Når en ordre er registrert vil den få tildelt et aktivt ordrenummer.

Ved å klikke på ikonet for kommentar kan du legge til interne kommentarer. Denne knappen blir først tilgjengelig når ordren er registrert.

Klikk på nedtrekkslisten tilhørende Lagre for å få følgende muligheter:

Les også:

Flyten mellom tilbud, ordre og faktura
Valg ved opprettelse av faktura, ordre og tilbud

Oppdatert på: 01/08/2024