Artikler om: Timer

Opprunding av timer

Tilgjengelig i Pluss og Komplett

Du kan runde opp fakturerbar tid til påbegynt tidsintervall. Dette aktiveres på hver enkelt timeart.

Gå til Timer i venstremenyen og velg Timearter. Hent frem den timearten du ønsker å aktivere opprunding av timer på.

Gå til Opprunding av timer for å angi opprunding. Du kan velge mellom å runde opp til nærmeste kvarter, halvtime eller time.

Merk at opprundingen kun påvirker timer til ordre som faktureres, og ikke den faktiske registrerte tiden under Timeregistrering.