Artikler om: Annet

Rapport over solgte produkter

Gå til Annet i venstremenyen og velge Oversikt.

Klikk på Solgte Produkter under Salg. Listen kan filtreres og grupperes etter kriterier som kunde, fakturadato og prosjekt.

Hvis du ønsker å gruppere etter kategorier som Produktnavn, kan du klikke på Slå av/på gruppering og dra kolonnen du vil gruppere etter til det hvite feltet markert med Dra kolonner her for å gruppere.

Det er mulig å gruppere på flere kriterier, for eksempel overordnet på produkt og deretter på undergrupper som kunder, for å få en oversikt over solgte produkter per kunde. Husk å ha hovedkategorien først i listen.

Klikk på Eksporter til excel dersom du ønsker å eksportere listen.

DKS

Oppdatert på: 23/08/2024