Artikler om: Timer

Registrere timer for andre

Tilgjengelig i pakke Pluss og Komplett

Sørg for at den du skal registrere timer for er opprettet som person.

Gå til Timer og Timebruker. Velg så den aktuelle personen fra listen, og trykk på Rediger timer.

Nå kan du føre og endre timeregistreringer på vegne av den angitte brukeren. Du kan også sende inn timer til godkjenning, og låse opp igjen tidligere innsendinger. Navnet til personen du fører for vil være synlig øverst til venstre i bildet.