Artikler om: Annet

Rettigheter til å etablere kundeforhold i DNB Regnskap

Det er et krav om at den som oppretter en lisens i DNB Regnskap er verifisert med Bank ID og har en godkjent rolle i foretaket enten i Brønnøysundregisteret eller i DNB Bank.
Dersom du ikke har godkjent rolle må den som har denne rollen opprette foretaket i DNB Regnskap. Den som oppretter selskapet kan fritt invitere andre brukere til systemet.

NB! Ekstra bruker er en kostnadsbelagt tjeneste. Dersom dere ønsker at det bare skal være en bruker av DNB Regnskap, er det mulig å tildele den nye brukeren administrasjons-rettigheter og slette brukeren som opprettet lisensen på selskapet. Les mer her.

Ta eventuelt kontakt med vår support dersom du har spørsmål på kundeservice.dnbregnskap@dnb.no

EKS

Oppdatert på: 23/08/2024