Slette betaling

Hvis en betalingspost Under behandling ikke er korrekt, ikke har blitt overført til banken eller lignende, kan du slette den.

Gå til Bank i venstremenyen og velg Utbetalinger.

Gå til fanen Under behandling.

Klikk på de tre kulepunktene ved aktuell betaling og velg Slett betaling.

Du får nå opp et varsel om at betalingen må stoppes manuelt i banken før du kan slette. Sett hake ved varselet og klikk på Slett betaling.

Hvis du ønsker å betale posten på nytt, må du gå tilbake til leverandørfakturaflyten for å legge fakturaen til betalingslisten på nytt.

NB: Dersom alle utbetalingene i den samme utbetalingsbunten har feilet, anbefales det å tilbakestille hele bunten.

EKS

Oppdatert på: 22/08/2024