Søk på konto

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Søk på konto.

Her får du en oversikt over saldo på en angitt hovedbokskonto. Du velger hovedbokskonto og regnskapsår øverst i bildet. Ved hjelp av pilene øverst til høyre kan du bla deg frem og tilbake i kontoplanen.

Du kan endre periodevisning ved å klikke på teksten etter Viser perioder.

Klikk på Filter for å få flere alternativer for sortering av søket ditt.

Under fanen Transaksjoner finner du en fullstendig oversikt over alle transaksjoner for den valgte hovedbokskontoen per år. Du kan sortere transaksjonene etter regnskapsdato eller MVA-dato. Du kan søke etter transaksjoner basert på fritekst i søkefeltet eller ved bruk av avansert filtrering.