Anvende ansattreskontro i lønnskjøring

Dersom ansattreskontro er aktivert i lønnsinnstillinger kan du utbetale utestående via en lønnsavregning. For å kunne gjøre dette må du først føre bilaget via funksjonen Leverandørfaktura eller Bilagsføring.

Føre bilag via Leverandørfaktura
Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandørfaktura.

Finn vedlegget du ønsker å benytte og registrer leverandørfaktura på vanlig måte.

Legg inn ansattreskontro i feltet for leverandør. Konter og bokfør som normalt.

Føre bilag via Bilagsføring

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Bilagsføring.

Fyll ut aktuelle felter.

Hente bokførte bilag til en lønnsavregning

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning. Benytt en allerede opprettet lønnsavregning eller opprett en ny lønnsavregning.

Marker aktuell ansatt og klikk på Overføringer. Velg Overfør reskontro til lønn.

Sett hake ved bilagene du ønsker å overføre til denne lønnsavregningen og klikk på Overfør til poster.