Avstemme arbeidsforhold

Kun tilgjengelig i pakken Komplett

Gå til** Annet** i venstremenyen og velg Uttrekk. Klikk på Arbeidsforhold under kategorien Lønn.

Søk etter aktuelt arbeidsforhold. Klikk på ikonet for filtrering for å tilpasse søket. Klikk på ikonet for kolonneoppsett for å få frem, eller fjerne ønskede kolonner.

Bestill og last ned Altinn-skjemaet Avstemmingsrapport (A07) direkte til systemet.

Rapporten inneholder opplysninger om:

Arbeidsgiveravgift
Forskuddstrekk
Inntektsopplysninger per virksomhet du har sendt a-melding for

Du kan også bestille opplysninger per inntektsmottaker om:

Arbeidsforhold
Inntekter
Fradrag
Forskuddstrekk

Bestiller du rapport for én måned, får du i tillegg oversikt over arbeidsforholdsopplysninger.

Kontroller at opplysningene i Altinn stemmer overens med det som står oppført i systemet.

MA