Egendefinerte dimensjoner i lønnsavregning

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Lønnsavregning.

Klikk på en lønnsavregning med status opprettet, eller opprett en ny lønnsavregning.

Før du kan benytte egendefinerte dimensjoner i en lønnsavregning må du først opprette en ny dimensjon.

Velg en ansatt og klikk på ikonet for kolonneoppsett. Endringene vil gjelde på alle lønnsavregninger, og på alle ansatte.

Sett hake ved aktuell dimensjon og velg Lagre.

Hopp til kolonne gir deg muligheten til å velge hvilken kolonne du havner i ved bruk av Enter/Tab fra en inneværende kolonne. Du bruker ikonet med de to horisontale strekene for å endre rekkefølge på kolonnene i oppsettet.