Hoppe over periode i gjentakende faktura

Tilgjengelig i Pluss og Komplett

Gå til Salg i venstremenyen og velg Gjentakende faktura. Velg aktuell gjentakende faktura.

Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Lagre og velg Hopp over neste. Faktura som skulle blitt generert ved Neste fakturadato, vil da bli hoppet over og ikke generert.

Sett Neste fakturadato til datoen faktura skal begynne å genereres igjen, dersom du skal fryse eller utsette faktura for en periode.

Gå til Salg og velg Gjentakende faktura. Sett hake ved aktuelle fakturaer, klikk på nedtrekkslisten til høyre for Generer og velg Hopp over Neste for å hoppe over neste faktura direkte fra fakturalisten.

EKS

Oppdatert på: 01/08/2024