Importere variable lønnsposter fra excel til lønnsavregning

Importere fra Variable lønnsposter

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Variable lønnsposter.

Velg aktuell opprettet lønnsavregning. Dersom aktuell lønnsavregning ikke er opprettet må du lage en ny lønnsavregning.

Klikk på Flere valg og velg Importer variable lønnsposter.

Klikk på Last ned mal og legg inn nødvendig informasjon. Merk at kolonnene Lønnsart, Ansattnr. og Antall er obligatoriske felter i malen. Lagre filen lokalt.

Klikk på Velg fil for å laste opp ferdig utfylt mal. Klikk på Import for å importere variable lønnsposter.

Importere fra Importsentralen

Gå til innstillinger i toppmenyen og velg Importsentral.

Gå til fanen Import og klikk på Last ned mal under Variable lønnsposter.

Legg inn nødvendig informasjon. Merk at kolonnene Lønnsart, Ansattnr. og Antall er obligatoriske felter i malen.

Klikk på Importer under Variable lønnsposter. Klikk deretter på Velg fil for å laste opp ferdig utfylt mal. Sett aktuelt datoformat og velg aktuell lønnsavregning. Klikk på Start Import for å importere variable lønnsposter.

Dersom selskapet har egendefinerte dimensjoner vil disse vises i kolonnen(e) etter K.