Legge inn dimensjon på en ansatt

Prosjekt og avdeling er tilgjengelig i pakken Pluss og Komplett, egendefinerte dimensjoner er tilgjengelig i Komplett

Du kan legge til dimensjoner på ansatte på tre ulike måter: via arbeidsforhold, faste poster eller i lønnsavregning.

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på den ansatte du ønsker å legge inn dimensjon på.

På arbeidsforholdet

Legg inn dimensjoner her. Dette kan også gjøres når et arbeidsforhold opprettes.

Via faste poster

Når du legger inn faste lønnsposter på en ansatt kan dimensjon legges inn her:

I lønnsavregning

Når en lønnsavregning er opprettet legger du inn dimensjoner på følgende måte:

Dersom den dimensjonen du ønsker å legge inn ikke dukker opp kan du hente den frem ved å endre på kolonneoppsettet.

NB: Som systemstandard er dimensjoner enten prosjekt eller avdeling, men det er også mulig å opprette egendefinerte dimensjoner med pakken Komplett.