Oppdatere faste lønnssatser i system

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte.

Klikk på pilen ved Flere valg, og velg Oppdater faste satser for alle ansatte.

Dersom du skal oppdatere satser på flere enn 10 ansatte anbefaler vi å oppdatere via import

Klikk på Oppdater og Fortsett.

Legg inn satser i kolonnen Månedslønn ny eller Timelønn ny. Dersom du legger inn månedslønn vil timelønn automatisk oppdatere seg basert på månedslønnen som er lagt inn.

Klikk på Neste

Velg en dato ved å klikke på ikonet for kalender. Avslutt ved å klikke Fullfør.

Merk at datoen kun gjelder innrapportering via A-meldingen. Dersom du ønsker et verktøy for etterbetaling av lønn kan vi anbefale modulen som aktiveres på Markedsplassen.