Opprette nytt tilbud

Tilgjengelig i Pluss og Komplett.

Gå til Salg i venstremenyen og velg Tilbud. Klikk på Nytt Tilbud.

Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Registrer og velg Ny basert på dersom du ønsker å opprette et tilbud basert på et tidligere tilbud.

Gå til vinduet for kunde og klikk i feltet Velg kunde for å søke opp eksisterende kunde. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende kunder.

Klikk på Opprett ny kunde fra oversikten for å velge en kunde som ikke allerede eksisterer.

Gå til varelinjen og klikk i feltet Velg produkt for å søke etter et eksisterende produkt. Klikk på forstørrelsesglasset i feltet for å få oversikt over alle eksisterende produkter.

Klikk på Nytt produkt fra oversikten for å velge et produkt som ikke allerede eksisterer.

Klikk i feltet tilhørende Fritekst for å skrive kommentarer som vil bli tilgjengelig for valgte kunder.

Klikk på ikonet for forhåndsvisning for å se tilbudet før du registrerer det. Klikk på Lagre kladd for å lagre tilbudet som en kladd, eller velg Registrer for å registrere tilbudet. Når et tilbud er registrert vil den få tildelt et aktivt tilbudsnummer.

Klikk på ikonet for kommentar for å legge til interne kommentarer.

Klikk på nedtrekkslisten til høyre for Lagre endringer for å få følgende valg:

Les også:

Fanevalg i Tilbud, Ordre og Faktura
Flyten mellom Tilbud, Ordre og Faktura

EJ

Oppdatert på: 01/08/2024