Artikler om: Unimicro Byrå

Unimicro Byrå - Tilgang til kundens regnskap

Denne artikkelen beskriver hvordan regnskapsbyrået får tilgang til kundens regnskap

For å få tilgang må stegne under gjennomføres

Kunden inviterer regnskapsbyrået til kundens regnskap, følg anvisningen her
Regnskapsbyrået og Unimicro Byrå må opprettes i DNB Regnskap. følg anvisning her

Regnskapsbyrået logger inn i Unimicro Byrå (www.consolve.no).

Gå til prospekter
Godkjenn
Deling av regnskapsdata
- Har kunden delt regnskapsdata har du nå tilgang til regnskapet,
- Har kunden ikke delt regnskapsdata må kunden dele data med dere under markedsplass og regnskapsbyrå.

Gi tilgang til regnskapsfører (brukerstyring)

For å starte arbeidet på kunden må det først tildeles en regnskapsførerbruker mot kunden.
Gå til tilganger (A), velg regnskapsfører (B) og gi tilgang til selskap (C)
Følg påfølgende steg
Regnskapsfører har nå tilgang til å gå inn på kundens selskap

Gå til kundens regnskap

Arbeidet på kunden kan nå starte, for å komme inn i regnskapet til kunden følg anvisingen under
Gå til oppgaver i Unimicro Byrå (oppdater siden)
Kunden vises i listen
Trykk på kunden og du hopper rett inn i regnskapet til kunden

Knytte flere regnskapsførere mot regnskapsbyrået, følg oppskrift her

AHI

Oppdatert på: 23/08/2024