Biarbeidsgiver skattekort

Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte. Klikk på aktuell ansatt.

Klikk på Vis detaljer ved skattekort.

Sett hake ved Biarbeidsgiver dersom selskapet er biarbeidsgiver for den ansatte.

Legg inn Prosent og/eller Tabell manuelt. Dersom minst ett av disse feltene ikke er fylt ut, vil systemet automatisk trekke 50 prosent skatt ved lønnskjøringen.

Klikk Lagre endringer.

Det er den ansattes ansvar å informere sin arbeidsgiver om selskapet er biarbeidsgiver eller hovedarbeidsgiver.

I lønnsinnstillinger kan du endre standard innstilling for biarbeidsgiver skattekort ved årsskifte.

AHI