Fakturere til utlandet

Det er støtte for fakturering til utlandet i DNB Regnskap

Du legger inn informasjonen på selve kunden, må du opprette en ny kunde må du legge inn opplysningene om selskapet manuelt da utenlandske selskap ikke ligger i brønnøysundregisteret. Du kan opprette ny eller endre på eksisterende kunde ved å gå på «Salg» -> «Kunder»

Der kan du fylle ut valutaen, og du kan velge om fakturaen skal være på norsk eller engelsk. Videre oppretter du fakturaen ved å gå på «Salg» -> «Faktura» som du skal sende
Hvis du har endret valutaen på kunden så vil du da se at fakturaen opprettes i den valutaen du valgte. Om du ikke har valgt faktura på kunden så kan du velge dette på selve fakturaen når du oppretter den. Legg til produktene dine som vanlig og klikk på send for å sende fakturaen

En faktura til utlandet vil automatisk ha IBAN og BIC påført nederst i høyre hjørne. Se bildet under for eksempel på en faktura til utlandet.