Innbetaling

Du har kun tilgang til denne dersom du har satt opp kobling mellom bank og regnskap. Innbetalinger finner du i menyen til venstre under kategori: Bank.

Alle
Her ser du en oversikt over alle innbetalinger du har mottatt, både de som er matchet og ikke matchet. Du kan se hvilket bilagsnummer de er satt opp mot og informasjon som fakturanummer og kunde.

Innbetalt ingen match:
Her finner du innbetalinger som systemet ikke har fått til å matche. Innbetalingene du finner i dette bildet er midlertidig bokført mot konto 2996 Remitteringskonto innbetalingen, i påvente av å bli matchet manuelt.

De kan kobles manuelt ved å klikke på de tre prikkene til høyre for innbetalingen, da får du opp disse valgene;

Velg faktura manuelt: Du får opp alle åpne fakturaer og kan velge blant disse.
Velg kunde manuelt. Du kan søke i alle dine kunder og velge en av disse.
Velg leverandør manuelt. Du kan søke blant alle dine leverandører og velge en av disse.

Ved å velge en av disse så kan du matche innbetalingen.

Innbetalt og bokført:
Her finner du en oversikt over alle innbetalinger som er mottatt som er matchet. Du kan se hvilken faktura, kunde, leverandør den er koblet mot, samt se bilagsnummeret. Du har en søkemulighet i toppen av bildet som lar deg søke blant alle innbetalingene