Artikler om: Unimicro Bridge

Koble Vipps til DNB Regnskap

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge

Gå til Tilkoblinger i venstremenyen

Klikk på Legg til ny kobling

Gå til Vipps og klikk på Legg til

Velg ditt MSN nummer fra Vipps (dersom du har flere) og klikk Lagre

Dersom du ikke ser riktig MSN i listen til høyre, gå inn i din VIPPS portal og legg til Unimicro AS som regnskapspartner. Frisk opp nettleser og MSN vil bli valgbar i listen til høyre. I Vippsportalen legger du til regnskapspartner ved å gå til Rapporter > Regnskapspartnere og klikke på knappen “Rediger partnertilgang” - da kommer det opp en liste over partnere hvor du velger “Unimicro AS”. Mer info finner du på Vipps sine hjelpesider her.

Fyll ut skjemaet:

Betalingsleverandørkonto, Betalingsleverandør gebyr konto og Feilkonto for auto-bokføring: Her er standard kontoer forhåndsvalgt, men du kan også bytte kontoer. Hovedbokskontoer som kommer frem i nedtrekksmenyen er hentet fra ditt regnskap.

Registrer oppgjørs startsdato: Vi anbefaler at du setter dagens dato, eller den første datoen i kommende måned. Oppgjør fra betalingsleverandør blir automatisk bokført mot fakturaer / kundekontoer som har blitt opprettet av Unimicro Bridge. Oppgjørs startdato bør derfor være i samsvar med registrert startdato for ordrebehandling opp mot nettbutikkløsningen din.

Klikk på Lagre og Unimicro Bridge vil automatisk bokføre oppgjør fra registrert startdato.

Du kan også se at din Vipps tilkobling nå er tilgjengelig under Tilkoblinger og Betalingsleverandør:

Oppdatert på: 25/03/2024