Artikler om: Unimicro Bridge

Nettbutikk integrasjon - eksempel på automatisk bokføring

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge

1. Faktura bokføres automatisk

Faktura blir automatisk bokført mot kundekonto og motpostert salgskonto og mva-konto:

2. Innbetalinger og gebyrer fra betalingsleverandør bokføres automatisk

Innbetalinger blir automatisk bokført mot riktig faktura / kundekonto og motposteres betalingsleverandørkonto og betalingsleverandør gebyrkonto:

3. Du mottar oppgjør på din bankkonto

Samlet oppgjør til bankkonto skal motposteres betalingsleverandørkonto:

Tips! Aktiver innbetalingsavtale i regnskapsprogrammet

Automatisk bokføring av innbetalinger fra betalingsleverandør på din bankkonto er ikke en del av integrasjonen, men en funksjon regnskapsprogrammet ditt tilbyr. Ved å aktivere kobling mot bank kan du sette regler for innbetalinger, eksempelvis at alle innbetalinger fra Vipps skal bokføres mot betalingsleverandør konto Vipps oppgjør. Eventuelt bokfører du innbetalinger på bankkonto fra betalingsleverandør manuelt mot betalingsleverandørkonto.

Oppdatert på: 30/01/2024