Registrere innbetaling av faktura inkluderer purregebyr

Når er en kunde betaler inn både fakturabeløp og purregebyret vil du ikke kunne bokføre og avstemme mot kundens åpen post da den kun er registrert med fakturabeløpet.

Da gjør du slik

Marker kun venstre side (banksiden) og trykk bokfør transaksjon
På linje to skriver du inn kundereskontroen og beløpet på fakturaen
På linje tre skriver du inn konto for inntektsføring av purregebyret og beløpet.

Når du har bokført dette så kan du avstemme innbetalingen.

Til slutt trykker du på Regnskap - Utestående. Søker opp kunden og matcher kundereskontroen

Oppdatert på: 18/09/2024