Artikler om: Timer

Timer: Overfør til lønn

Dersom du bruker Time funksjonen og skal overføre timene til en lønnskjøring. Start med å sette opp koblinger mellom timebruker og ansatt, og timeart mot lønnsart. Les mer om oppsettet her.

Registrere og godkjenne timer:
• Registrer timene
• Lagre endringene
• Klikk på fanen «timeliste» i toppen av siden
• Send inn
Du kan lese mer her om registrering og godkjenning av timer

Overføre timer til lønnskjøring

• Gå på «lønn»
• Klikk på «Lønnskjøring»
• Opprett «ny lønnskjøring»

I lønnskjøringen du opprettet klikker du på Flere valg -> overfør timer til lønn:

• Velg hvilken dato du skal se timer til og med. Du får nå opp de ansatte og de timene som er godkjente.
• Hak av på de ansatte for å velge
• Klikk på «Overfør Timer»
• Klikk på «overfør» for å bekrefte overføringen.

Timene legger seg da inn som en egen linje i lønnskjøringen. Timelønn kan korrigeres etter overføring av timer.

Oppdatert på: 10/03/2023