Artikler om: Timer

Timer: Registrering og Godkjenning

Lese mer her om aktivering og oppsett av timer

Registrere timer

Som timebruker kan du registrere timer. Du gjør dette ved å gå på «Timer» -> «Registrere timer».

Du kommer da rett inn i registreringsbildet. Den viser dagens dato som en standard, men du kan endre visningen til ønsket periode.
Du fører timene ved å velge dato, legge inn arbeidstid, velg timeart og beskrivelse, Du kan også velge prosjekt dersom dette er relevant.
Når du har lagt inn alle detaljene klikker du på «lagre endringer»
Klikker du på fanen «Timeliste» så får du en oversikt over dine timer på ukesbasis. Her kan du se din timesaldo, og status på timene dine, om de er sendt inn og om de er godkjent. Det er kun ved bruk as Team at timene må godkjennes, uten team så vil de godkjennes automatisk.
Du kan se statusen på dine innsendte timer ved å gå på «Timer» -> «Timeregistrering», klikk på fanen «Timeliste»
Har du timer som har blir «Avvist» så kan du klikke på de 3 prikkene for å få årsak hvis godkjenner som avviste la inn dette, og du kan låse uken opp for redigering igjen.

Godkjenne timer

Godkjenning av timer er kun aktuelt dersom det brukes Team, les mer om team i timer. Når man oppretter team så er det kun brukere med rolle «Godkjenner» eller «leder» som kan godkjenne timer.
Som godkjenner vil du få et varsel når det er timer du må godkjenne.

Du kan behandle timene til godkjenning på følgende måte
• Gå på «Timer»
• Gå på «Timeregistrering»
• Klikk på fanen «Godkjenning»
• Klikk på den timebrukeren det gjelder
• Timene du kan behandle har status «tildelt» klikk på knappen med de 3 prikkene på høyre side.
• Velg om du ønsker å godkjenne eller å avvise timene.
• Lagre

Oppdatert på: 10/03/2023