Artikler om: Unimicro Bridge

Klarna - brukernavn og passord

Denne artikkelen gjelder Unimicro Bridge

API nøkler kobler systemer sammen. I din Klarna portal henter du ut dine Klarna API nøkler: brukernavn og passord.

Logg inn på din Klarna-konto.

Følg eventuelt denne linken: https://portal.playground.klarna.com/settings/api-credentials

Gå til Settings i venstremenyen og klikk på Klarna** API credentials.**

Klikk på Generer ny Klarna API legitimasjon.

Når ny API-legitimasjon er generert, vil du se et pop-up vindu, og her kopierer du ut dine Klarna API nøkler: brukernavn (Username) og passord (Password).

Oppdatert på: 30/01/2024