Artikler om: Unimicro Bridge

Koble DNB Regnskap til Unimicro Bridge

Denne artikkelen gjelder Unimicro BridgeGå til Tilkoblinger i venstremenyen

Klikk på Legg til ny kobling


Velg DNB Regnskap og klikk på Legg til
Du blir nå sendt til innloggingssiden til DNB Regnskap. Logg inn, gi tilgang til Unimicro Bridge og velg bedriften din.
Du blir sendt tilbake til Unimicro Bridge hvor du fyller ut skjema for tilkoblingen:

Fraktprodukt SKU: Når Unimicro oppretter en faktura basert på en ordre fra din salgskanal, må alle ordrelinjer ha et SKU (varenummer). Derfor bør den potensielle fraktkostnaden, som kunden din betaler, kobles til et SKU. Prisen på frakten vil bli behandlet fra de spesifikke ordrene fra salgskanalene dine, så den reelle kostnaden kan være forskjellig fra ordre til ordre, selv om SKU'en er den samme. Du må oppgi en unik SKU i dette feltet, og deretter vil Unimicro opprette denne SKUen i ditt regnskapsprogram for deg.

Standard produkt SKU: Ved bokføring av dine ordrer, trenger alle produkter et SKU (varenummer). Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker spesifikk SKU for hvert produkt i salgskanalen din. Om det skulle eksistere produkter i salgskanalen uten SKU, kan du registrere et reserve-SKU her. Når du har oppgitt et unikt SKU i dette feltet, vil Unimicro Bridge bruke denne SKUen på faktura, men navn på solgt produkt vil alltid være lik navnet på ordren.

Kredittdager: Antall dager før faktura forfaller. I henhold til nettbutikk-ordrer, så vil faktura alltid bli satt på purrestopp i ditt regnskap ettersom det vil være betalingsleverandør som krever inn beløp fra nettkunder.


Klikk på Lagre


Du har nå koblet DNB Regnskap til Unimicro Bridge. Tilkoblingen er tilgjengelig under Tilkoblinger og Regnskapssystem. Om du klikker på DNB Regnskap vil du komme på samme skjema som ovenfor.

Oppdatert på: 25/03/2024

Var denne artikkelen nyttig?

Del tilbakemeldingen din

Avbryt

Tusen takk!