Kreditere utgående faktura

Gå til Salg i venstremenyen og velg aktuell aktiv faktura. Klikk på Krediter faktura i nedtrekksmenyen.

Finn aktuell faktura og klikk på de tre kulepunktene og Lag kreditnota for å opprette kreditnota direkte fra fakturaflyten.

Gå til vinduet for rabatt og sum og rediger beløpet dersom du ønsker å delkreditere fakturaen. Du kan enten legge inn rabatt i prosent eller endre summen manuelt. Klikk på Krediter og send. Systemet vil nå bokføre krediteringen.

Klikk på fanen Kreditert i fakturaoversikten for å se alle krediterte fakturaer. Her vil du se både originalfaktura og aktuell kreditnota.

EJ

Oppdatert på: 24/10/2023