Motta EHF

Hva er EHF?

EHF, eller Elektronisk Handelsformat, er en elektronisk faktura du kan motta fra leverandører. For at du skal kunne motta EHF i DNB Regnskap må du være registrert i ELMA-registeret.

En oversikt over alle bedrifter som er registrert i ELMA finner du her

Husk at EHF kun fungerer mellom bedrifter.

Aktivere EHF-mottak

Du kan enkelt aktivere EHF-mottak fra innboksen under Utgift -> Innboks.

Pass på at du fyller ut alle feltene i aktiveringsskjemaet:

Det er også mulig å aktivere EHF-mottak fra innstillingene. Gå til tannhjulet oppe til høyre og velg «Regnskap»

Deretter trykker du på «Aktiver» og lagre innstillinger.

NB! Dersom du har aktivert EHF i et annet økonomisystem må du først deaktivere EHF der, før du får aktivert EHF i DNB Regnskap. Ta kontakt med det gjeldende økonomisystemet.

Pass på at du fyller ut alle feltene i aktiveringsskjemaet:

Oppdatert på: 16/03/2022