Artikler om: Integrasjoner

Bank

Vi tilbyr integrasjon mot følgende bankløsninger:

Bank

Vi tilbyr integrasjon mot følgende banker

Aritma Commerce

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

Aritma Commerce

Driver du med salg i nettbutikk eller kasse? Hvis du fortsatt bokfører korttransaksjonene manuelt, har vi løsningen for deg. Med Aritma Commerce kan du si au revior til tidskrevende manuelle bokføringsprosesser. Bokføring og avstemming blir forenklet ved at transaksjonsdata hentes automatisk.

Gebyrer, returer og tilbakebetalinger blir kontinuerlig bokført mot hovedbok eller åpen post på reskontro, slik at dere alltid er ajour. Handelsbedrifter med nettbutikk- eller kasseoppgjør vet at avstemming av korttransaksjoner er en tungvint prosess. Det er tidkrevende og krever mye manuelt arbeid.

Aritma Commerce automatiserer hele prosessen, slik at dere kan bruke tiden på andre oppgaver som analyse og beslutningsstøtte. Aritma Commerce kan bokføre korttransaksjoner på to ulike måter, avhengig av om dere har nettbutikk eller fysisk kasse. For nettbutikker tar vi forbehold om at det allerede eksisterer en åpen ordre. Vi henter transaksjonsreferansen, og lukker åpen faktura.

Kundereskontro krediteres, og bank/interim debiteres. For fysiske kasser fører vi daglig oppgjør mot ønsket konto, og de daglige gebyrkostnadene mot ønsket kostnadskonto.

Oppdatert på: 07/07/2023